Medisinsk Laser, Fysioterapi og Trening

laserMedisinsk laser er en risikofri og smertefri metode for å behandle smertetilstander i muskler, sener og ledd, samt at man kan behandle enkelte infeksjoner. Medisinsk laser stimulerer celler til å lege seg selv, og fungerer helt uten kjemikalier og piller.

Triggerpunktbehandling benyttes for å redusere smerte, smerteutstråling og muskelspenninger ved å holde et jevnt trykk over affisert muskulatur.

Mobilisering betyr at man tøyer et ledd (nakke, rygg, armer og ben) til yttergrensen uten  smerter. Man bruker langsomme bevegelser for å normalisere bevegelsen i det aktuelle ledd.

Muskeltøyning brukes for å oppnå avspenning og å øke bevegeligheten i ledd.

Bløtvevsmobilisering/massasje benyttes for å gi økt blodsirkulasjon, myke opp muskler og bindevev, samt redusere muskelspenninger.

 

Trening: 

Alle kunder vil bli tilbudt å få satt opp et individuelt tilpasset treningsprogram dersom dette skulle være nødvendig. Vi har tilgjengelig en øvelsesdatabase fra Exercise Organizer® på over 1500 øvelser innen alle sjangere (utholdenhetstrening, styrketrening, tøyning, balanseøvelse, basisøvelser, slyngetrening med mer).